Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21863
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Như Bích
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Nhung
dc.date.accessioned2023-12-12T01:20:29Z-
dc.date.available2023-12-12T01:20:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306910en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21863-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Đà Lạt - 2020 - no.2 - tr.14-27 - ISSN.0866-787en
dc.subjectTạp chí Khoa họcen
dc.titleTiền xử lý Sucrose và bảo quản lạnh lên các thuộc tính của hoa lily cắt cành sau bảo quản tại thành phố Đà Lạt, Việt Namen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv461V10S022020014.pdf582.11 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.