Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21437
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngần
dc.contributor.authorBùi, Mai Ngọc
dc.contributor.authorHà, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hải Yến
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:45Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307034en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21437-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.10-16 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleNghiên cứu bào chế viên sủi trà xanhen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv182V36S32020010.pdf
  • Size : 475,1 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.