Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21437
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Ngần
dc.contributor.authorBùi, Mai Ngọc
dc.contributor.authorHà, Thị Thanh Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hải Yến
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:45Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307034en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21437-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.10-16 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleNghiên cứu bào chế viên sủi trà xanhen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv182V36S32020010.pdf475.1 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

3
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.