Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21429
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu
dc.contributor.authorBùi, Thị Bình
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hà
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:42Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:42Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307037en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21429-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nội - 2020 - no.3 - tr.33-39 - ISSN.2615-9309en
dc.subjectTạp chí Khoa học Y dược – Đại học Quốc gia Hà Nộien
dc.titleCác hợp chất phenolic phân lập từ quả Sơn thù du (Cornus officinalis Sieb. et Zucc.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv182V36S32020033.pdf472.34 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.