Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Mạnh Hà
dc.contributor.authorTrần, Quang Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thế Hữu
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thoa
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Tùng
dc.date.accessioned2023-12-12T00:59:29Z-
dc.date.available2023-12-12T00:59:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307333en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21390-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN) - 2020 - no.3 - tr.111-113 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Trường ĐH Công nghiệp HN)en
dc.titleĐịnh lượng Vitamin B6 trong giấm chuối bằng phương pháp sắc ký lỏng hiệu năng cao (HPLC)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V56S32020111.pdf
  • Size : 564,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.