Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Thu Trang
dc.date.accessioned2023-12-12T00:58:52Z-
dc.date.available2023-12-12T00:58:52Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=313564en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21280-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2020 - no.2 - tr.100-103 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleKhảo sát thành phần hoá học phân đoạn nước loài trầu không = Investigation on chemical constituent of water fraction of Piper betle L.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V56S012020100.pdf
  • Size : 658,85 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.