Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21055
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Hoa
dc.contributor.authorLê, Anh Thi
dc.contributor.authorLương, Thị Thêu
dc.contributor.authorTrần, Quang Huy
dc.contributor.authorMẫn, Minh Tân
dc.date.accessioned2023-12-11T08:08:15Z-
dc.date.available2023-12-11T08:08:15Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307527en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/21055-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học & Công nghệ Đại Học Duy Tân - 2020 - no.5 - tr.70-76 - ISSN.1859 - 4905en
dc.subjectTạp chí Khoa học & Công nghệ Đại Học Duy Tânen
dc.titleSự biến tính nhiệt dị thường của protein lên tính chất quangen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv416V42S052020070.pdf311.13 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.