Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20895
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Văn Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Bạch Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-11T08:07:25Z-
dc.date.available2023-12-11T08:07:25Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307711en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20895-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2020 - no.60 - tr.198-203 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleThực trạng an toàn thực phẩm của chợ Hòa Ngãi, xã Thanh Hà, huyện Thanh Liêm, tỉnh Hà Nam năm 2020 và những yếu tố ảnh hưởngen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.grantfulltextopen-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv417S602020198.pdf385.84 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.