Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20384
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thắm
dc.contributor.authorĐoàn, Ngọc Thủy Tiên
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.contributor.authorĐặng, Công Sơn
dc.contributor.authorNgô, Thị Thanh Vân
dc.contributor.authorLê, Minh Đạt
dc.date.accessioned2023-12-11T08:03:27Z-
dc.date.available2023-12-11T08:03:27Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307752en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/20384-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y tế Công cộng - 2020 - no.53 - tr.15-25en
dc.subjectTạp chí Y tế Công cộngen
dc.titleNhu cầu và sự sẵn sàng chi trả cho dịch vụ tư vấn dinh dưỡng của người bệnh tại bệnh viện Đại học Y Hà Nội năm 2018 - 2019en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv402S532020015.pdf553.64 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.