Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19929
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thắm
dc.contributor.authorĐoàn, Ngọc Thủy Tiên
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.contributor.authorĐặng, Công Sơn
dc.contributor.authorNgô, Thị Thanh Vân
dc.contributor.authorLê, Minh Đạt
dc.date.accessioned2023-12-11T07:15:53Z-
dc.date.available2023-12-11T07:15:53Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307752en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19929-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y tế Công cộng - 2020 - no.53 - tr.15-25en
dc.subjectTạp chí Y tế Công cộngen
dc.titleNhu cầu và sự sẵn sàng chi trả cho dịch vụ tư vấn dinh dưỡng của người bệnh tại bệnh viện Đại học Y Hà Nội năm 2018 - 2019en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv402S532020015.pdf553.64 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.