Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19861
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Nghĩa Khang
dc.contributor.authorHồ, Thanh Bình
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:37Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:37Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307205en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19861-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.10 - tr.69 - 76 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của bột màng bao Ethylen mới đến tỉ lệ nảy mầm và kích thước của giá đỗ (Vigna radiata)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S102020069.pdf496.85 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.