Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19840
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorTrần, Huỳnh Hoàng Lộc
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:30Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:30Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307154en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19840-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.05 - tr.50 - 55 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleHoạt tính kháng ôxi hóa của cao chiết ethanol thân, rễ ngải tiên (Hedychium coronarium Koenig.), nghệ rừng (Curcuma amada Roxb.) và bồng nga truật (Boesenbergia pandarata Roxb.)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S052020050.pdf418.78 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.