Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19838
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Mạnh Hiểu
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Tú Quỳnh
dc.contributor.authorĐỗ, Thu Trang
dc.contributor.authorLê, Thị Hiền
dc.contributor.authorPhạm, Anh Tuấn
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:29Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:29Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307152en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19838-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.05 - tr.39 - 44 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của xử lý 1 Methylcyclopropene đến chất lượng quả sầu riêng Monthongen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S052020039.pdf372.49 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.