Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19804
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Hữu Đông
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Bội
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Trang
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:19Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:19Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307079en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19804-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.07 - tr.96 - 102 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của thời gian thủy phân và loại enzyme đến quá trình thủy phân sụn cá mập (Carcharhinus dussumieri) bằng proteaseen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S072020096.pdf429.87 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.