Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19780
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Hậu
dc.contributor.authorTrần, Nhân Dũng
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Bá
dc.contributor.authorTống, Văn Hải
dc.date.accessioned2023-12-11T07:12:11Z-
dc.date.available2023-12-11T07:12:11Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306897en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19780-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.08 - tr.74 - 80 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKhảo sát hoạt tính kháng oxy hóa từ cao chiết ethanol lá, thân và vỏ trái cây dứa (Ananas comosus) vùng Tắc Cậu, Kiên Giangen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S082020074.pdf468.74 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.