Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19696
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-11T07:11:45Z-
dc.date.available2023-12-11T07:11:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307795en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19696-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.13 - tr.54 - 59 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleĐánh giá hàm lượng Zerumbone có trong cây gừng tía trên địa bàn huyện Văn Yên, tỉnh Yên Bái bằng phương pháp HPLCen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S132020054.pdf
  • Size : 439,31 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.