Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐinh, Hữu Đông
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Bội
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Trang
dc.date.accessioned2023-12-11T07:11:34Z-
dc.date.available2023-12-11T07:11:34Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307674en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19662-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.12 - tr.60 - 66 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của tỷ lệ giữa enzyme alcalase và papain đến quá trình thủy phân sụn cá mập (Carcharhinus dussumieri)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S122020060.pdf
  • Size : 424,91 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.