Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19610
Title: | Ảnh hưởng quá trình thủy phân đến hàm lượng polyphenol và khả năng kháng oxy hóa của dịch quả lêkima (Pouteria campechiana) | Authors: | Trần, Xuân Hiển Huỳnh, Liên Hương Nguyễn, Trung Thành |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.14 - tr.143 - 149 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307826 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19610 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S142020143.pdf | 851.14 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.