Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19610
Title: Ảnh hưởng quá trình thủy phân đến hàm lượng polyphenol và khả năng kháng oxy hóa của dịch quả lêkima (Pouteria campechiana)
Authors: Trần, Xuân Hiển
Huỳnh, Liên Hương
Nguyễn, Trung Thành
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.14 - tr.143 - 149 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=307826
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19610
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S142020143.pdf851.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.