Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19049
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Phương Chi
dc.contributor.authorLê, Thế Tâm
dc.contributor.authorHoàng, Thị Lệ Hằng
dc.contributor.authorTrần, Đình Thắng
dc.date.accessioned2023-12-11T04:06:00Z-
dc.date.available2023-12-11T04:06:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308079en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/19049-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2020 - no.17 - tr.24 - 30 - ISSN.1859 - 4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleTối ưu hóa điều kiện trích ly anthocyanin từ vỏ hành tím (Allium ascalonium L.) sử dụng phương pháp đáp ứng bề mặten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S172020024.pdf
  • Size : 446,58 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.