Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18729
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Văn Hường
dc.contributor.authorKiều, Phương Anh
dc.contributor.authorĐinh, Văn Tý
dc.contributor.authorLê, Hồng Việt
dc.contributor.authorPhạm, Thị Luận
dc.date.accessioned2023-12-11T03:48:23Z-
dc.date.available2023-12-11T03:48:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=309072en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18729-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2020 - no.5 - tr.39-49 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleẢnh hưởng của các nhân tố sinh thái đến số lượng và chất lượng trà mi cành dẹt (Camellia inusitata Orel, Curry & Luu), tại vườn quốc gia Bidoup - Núi Bà = Effect of ecological factors on quantity and quality of camellia inusitata orel, curry & luu in bidoup - nui ba national parken
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv421S52020039.pdf5.69 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.