Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Trúc
dc.contributor.authorVõ, Văn Chí
dc.date.accessioned2023-12-11T03:47:33Z-
dc.date.available2023-12-11T03:47:33Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=310198en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18555-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng) - 2020 - no.7 - tr.106-109 - ISSN.1859-1531en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công n ghệ (Đại học Đà Nẵng)en
dc.titleẢnh hưởng của phương pháp cho ăn gián đoạn đến sinh trưởng, sống sót và hiệu quả sử dụng thức ăn của cá rô đầu vuông (Anabas testudineus Bloch, 1792) = Effect of interrupted feeding method on growth performance, survival and feed consuming efficiency of square-head climbing perch (anabas testudineus bloch, 1792)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv465V18S72020106.pdf
  • Size : 228,81 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.