Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18521
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Thanh Thâm
dc.contributor.authorMai, Trương Hồng Hạnh
dc.date.accessioned2023-12-11T03:47:25Z-
dc.date.available2023-12-11T03:47:25Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311741en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18521-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.5B - tr.87-92 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleNăng suất và thành phần hóa học của dây và củ khoai lang phụ phẩm làm thức ăn cho gia súc, gia cầm tại huyện Bình Tân, tỉnh Vĩnh Long = Evaluation of yield and chemical composition of sweet potato vine and tuber byproducts as feed for livestock in Binh Tan district, Vinh Long provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V56S5B2020087.pdf357.51 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

4
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.