Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Bích Diệp
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Diễm
dc.contributor.authorLê, Thị Hoàn
dc.contributor.authorTrần, Phương Thảo
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:20Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:20Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311062en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học dự phòng - 2020 - no.7 - tr.102-108 - ISSN.0868-2836en
dc.subjectY học dự phòngen
dc.titleQuan điểm về tác hại của ăn mặn, thực hành ăn giảm mặn và một số yếu tố liên quan của người dân tại một số tỉnh của Việt Nam năm 2019 = Opinions on the harmful effects of salty food and salt reduction practices and its associated factors among people in some provinces in Vietnam in 2019en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv29V30S072020102.pdf
  • Size : 188,98 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.