Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Bích Diệp
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Diễm
dc.contributor.authorLê, Thị Hoàn
dc.contributor.authorTrần, Phương Thảo
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:20Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:20Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311062en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học dự phòng - 2020 - no.7 - tr.102-108 - ISSN.0868-2836en
dc.subjectY học dự phòngen
dc.titleQuan điểm về tác hại của ăn mặn, thực hành ăn giảm mặn và một số yếu tố liên quan của người dân tại một số tỉnh của Việt Nam năm 2019 = Opinions on the harmful effects of salty food and salt reduction practices and its associated factors among people in some provinces in Vietnam in 2019en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv29V30S072020102.pdf188.98 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.