Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Phạm, Bích Diệp | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hồng Diễm | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Hoàn | |
dc.contributor.author | Trần, Phương Thảo | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T03:41:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T03:41:20Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311062 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18301 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Y học dự phòng - 2020 - no.7 - tr.102-108 - ISSN.0868-2836 | en |
dc.subject | Y học dự phòng | en |
dc.title | Quan điểm về tác hại của ăn mặn, thực hành ăn giảm mặn và một số yếu tố liên quan của người dân tại một số tỉnh của Việt Nam năm 2019 = Opinions on the harmful effects of salty food and salt reduction practices and its associated factors among people in some provinces in Vietnam in 2019 | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv29V30S072020102.pdf | 188.98 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.