Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhan, Thị Kiều Linh
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:06Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:06Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311072en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18244-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.107-111 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleĐánh giá hiệu quả của enzyme pectinase đến quá trình thu hồi dịch nho - dâu tằm = Assessing the effects of pectinase on the yield of grape - mulberry juiceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182020107.pdf
  • Size : 431,88 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.