Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Anh
dc.contributor.authorTrương, Minh Hằng
dc.date.accessioned2023-12-11T03:41:01Z-
dc.date.available2023-12-11T03:41:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311055en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18227-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.18 - tr.52-58 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu sản xuất sản phẩm chocolate nhân macadamia từ nguồn nguyên liệu ca cao và macadamia tại Đắc Lắc = A study on making chocolate products from cocoa and maccadamia grown in Daklak Provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S182020052.pdf
  • Size : 728,57 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.