Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18151
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorThương, Nguyễn Thị Hoài
dc.date.accessioned2023-12-11T03:40:41Z-
dc.date.available2023-12-11T03:40:41Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=308516en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/18151-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Tài nguyên và Môi trường - 2020 - no.32 - tr.22-31 - ISSN.0866-7608en
dc.subjectKhoa học Tài nguyên và Môi trườngen
dc.titlePhân tích mối quan hệ giữa kiến thức, thái độ và hành vi của người tiêu dùng đối với rau hữu cơ tại thành phố Hà Nội = Evaluating the association between knowledge and attitude of consumers towards organic vegetables consumption in Hanoi, Vietnam.en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv456S322020022.pdf4.66 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.