Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17761
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Việt Tấn
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Lâm
dc.date.accessioned2023-12-11T02:50:01Z-
dc.date.available2023-12-11T02:50:01Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311865en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17761-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học – Viện Đại học Mở Hà Nội - 2020 - no.73 - tr.79-84 - ISSN.0866-8051en
dc.subjectTạp chí khoa học – Viện Đại học Mở Hà Nộien
dc.titleXác định điều kiện thích hợp lên men chè nhằm thu sản phẩm giàu gamma aminobutyric axit = Determine suitable conditions for tea fermentation to obtain products rich in gamma aminobutyric aciden
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv513S732020079.pdf542.82 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.