Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17664
Title: | Chất lượng sản phẩm mực ống tươi bảo quản bằng công nghệ lạnh kết hợp trên tàu lưới chụp mực xa bờ tỉnh Quảng Nam = Quality of fresh squid product preserved by combination chilling technology on the squid falling net vessels operated offshore Quang Nam province | Authors: | Nguyễn, Như Sơn | Keywords: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.144-155 - ISSN.0866-8132 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311589 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17664 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv473V20S032020144.pdf | 680.52 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.