Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17664
Title: Chất lượng sản phẩm mực ống tươi bảo quản bằng công nghệ lạnh kết hợp trên tàu lưới chụp mực xa bờ tỉnh Quảng Nam = Quality of fresh squid product preserved by combination chilling technology on the squid falling net vessels operated offshore Quang Nam province
Authors: Nguyễn, Như Sơn
Keywords: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Tạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2020 - no.3 - tr.144-155 - ISSN.0866-8132
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311589
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17664
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv473V20S032020144.pdf680.52 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.