Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17628
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đình Thi
dc.contributor.authorThái, Thị Hồng Mỹ
dc.contributor.authorLê, Thị Hương Xuân
dc.date.accessioned2023-12-11T02:49:22Z-
dc.date.available2023-12-11T02:49:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311505en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17628-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.3 - tr.2012-2019 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleẢnh hưởng của nồng độ Na2SO3 đến một số giống sắn triển vọng tại Thừa Thiên Huế = Effects of Na2SO3 concentration on some cassava varieties in Thua Thien Hue provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv471V4S320202012.pdf237 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.