Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17604
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐái, Thị Xuân Trang
dc.contributor.authorPhùng, Thị Hằng
dc.contributor.authorPhạm, Khánh Nguyên Huân
dc.contributor.authorTrần, Chí Linh
dc.contributor.authorLê, Bích Hậu
dc.date.accessioned2023-12-11T02:44:22Z-
dc.date.available2023-12-11T02:44:22Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311735en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17604-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.5A - tr.52-59 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleHoạt tính kháng oxy hóa và kháng nấm của một số cao chiết thực vật thuộc họ gừng (Zingiberaceae) và họ củ nâu (Dioscoreaceae) = Antifungal and antioxidant activity of some plant extracts of the family Zingiberaceae and Dioscoreaceaeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56S5A2020052.pdf
  • Size : 468,95 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.