Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17529
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Oanh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thùy Dương
dc.contributor.authorPhạm, Thị Cẩm Hoa
dc.date.accessioned2023-12-11T02:44:03Z-
dc.date.available2023-12-11T02:44:03Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311440en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17529-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.29+30 - tr.448-453 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của nồng độ alginate và prebiotic đến khả năng sống sót của Lactobacillus plantarum ATCC 8014 trong điều kiện dịch tiêu hóa nhân tạoen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S29-302020448.pdf279.14 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.