Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Tuyết Hoa
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hải
dc.contributor.authorLê, Quốc Việt
dc.contributor.authorTrần, Thị Mỹ Duyên
dc.contributor.authorTrần, Nguyễn Duy Khoa
dc.contributor.authorAhn, Hyeong Chul
dc.date.accessioned2023-12-11T02:43:54Z-
dc.date.available2023-12-11T02:43:54Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311808en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17493-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.5B - tr.193-200 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của chế độ cho ăn kháng thể lòng đỏ trứng gà lên đáp ứng miễn dịch và khả năng đề kháng bệnh của tôm thẻ chân trắng (Penaeus vannamei) = Effects of dietary egg yolk antibody powder on the immune response and disease resistance of whiteleg shrimp (Penaeus vannamei)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V56S5B2020193.pdf
  • Size : 448,68 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.