Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17346
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Ngọc Trung | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T02:43:14Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T02:43:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312023 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/17346 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nghiên cứu Đông Bắc Á - 2020 - no.9 - tr.49-57 - ISSN.2354-077X | en |
dc.subject | Nghiên cứu Đông Bắc Á | en |
dc.title | Vấn đề an toàn thực phẩm với phát triển con người: bài học kinh nghiệm từ Hàn Quốc, Australia và Thụy Điển = Food Safety and Human Development: Lessons of Experience from South Korea, Australia and Sweden | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv183S92020049.pdf | 10.16 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Dec 29, 2024
Download(s)
1
checked on Dec 29, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.