Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Trọng Đại
dc.contributor.authorPhạm, Thị Khanh
dc.date.accessioned2023-12-08T09:08:45Z-
dc.date.available2023-12-08T09:08:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312406en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16714-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.4 - tr.19-26 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của độ mặn và thức ăn đến sinh trưởng, tỷ lệ sống của ấu trùng ốc đĩa (Nerita balteata Reeve, 1855) giai đoạn trôi nổi = Effects of salinity and food on growth, survival rate of mangrove snail (Nerita balteata Reeve, 1885) at the veliger larvae stageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv400S42020019.pdf
  • Size : 749,16 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.