Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16714
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Trọng Đại
dc.contributor.authorPhạm, Thị Khanh
dc.date.accessioned2023-12-08T09:08:45Z-
dc.date.available2023-12-08T09:08:45Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312406en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16714-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học - công nghệ thủy sản - Đại học Nha Trang - 2020 - no.4 - tr.19-26 - ISSN.1859 - 2252en
dc.subjectTạp chí khoa họcen
dc.titleẢnh hưởng của độ mặn và thức ăn đến sinh trưởng, tỷ lệ sống của ấu trùng ốc đĩa (Nerita balteata Reeve, 1855) giai đoạn trôi nổi = Effects of salinity and food on growth, survival rate of mangrove snail (Nerita balteata Reeve, 1885) at the veliger larvae stageen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv400S42020019.pdf749.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.