Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16692
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Ngân
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Phương
dc.contributor.authorVũ, Ngọc Út
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Nhật Uyên
dc.date.accessioned2023-12-08T01:39:28Z-
dc.date.available2023-12-08T01:39:28Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312942en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16692-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (ĐH Cần Thơ) - 2020 - no.2B - tr.127-135 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (ĐH Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của độ mặn lên sự phát triển của vi khuẩn Vibrio spp. trong điều kiện phòng thí nghiệm = Effect of salinity on growth of Vibrio spp. in vitro conditionsen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V56S2B2020127.pdf746.43 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.