Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16643
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai Phương
dc.contributor.authorChristin, Boger
dc.contributor.authorUlrike, Lindequist
dc.date.accessioned2023-12-08T01:39:14Z-
dc.date.available2023-12-08T01:39:14Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=312311en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16643-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesSinh học - 2020 - no.1 - tr.31-39 - ISSN.0866-7160en
dc.subjectSinh họcen
dc.titleHoạt tính gây độc tế bào và chống oxi hóa của một số dịch chiết thực vật ở Việt Nam = Cytotoxicity and antioxidant activity of plant extracts from Vietnamen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv27V42S12020031.pdf575.15 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.