Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bạch Huệ
dc.contributor.authorTrịnh, Thị Ngọc Hiện
dc.contributor.authorTrần, Bạch Long
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.date.accessioned2023-12-08T01:38:24Z-
dc.date.available2023-12-08T01:38:24Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311849en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16471-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.81-86 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleẢnh hưởng của phụ gia bổ sung đến chất lượng chà bông tôm sú (Penaeus monodon)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S242020081.pdf
  • Size : 2,17 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.