Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Tuyết Mai
dc.contributor.authorTô, Nguyễn Phước Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Mười
dc.contributor.authorTrần, Thanh Trúc
dc.date.accessioned2023-12-08T01:38:23Z-
dc.date.available2023-12-08T01:38:23Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=311845en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/16467-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2020 - no.24 - tr.57-64 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleĐặc điểm hình thái và tính chất hóa lý của 4 giống bưởi tại đồng bằng sông Cửu Longen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S242020057.pdf
  • Size : 2,63 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.