Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15836
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Khánh Thùy Linh
dc.contributor.authorVõ, Thị Quỳnh Nhi
dc.contributor.authorThái, Thị Thu Nhiên
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Diệu Hân
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Hà
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến Vi
dc.date.accessioned2023-11-13T03:26:23Z-
dc.date.available2023-11-13T03:26:23Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299948en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15836-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleXÂY DỰNG PHƯƠNG PHÁP ĐỊNH LƯỢNG POLYPHENOL TOÀN PHẦN TRONG LÁ CHÙM NGÂY (Moringa oleifera) BẰNG QUANG PHỔ UV = UV-VIS SPECTROPHOTOMETRY FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF THE TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS FROM LEAVES OF MORINGA OLEIFERAen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 45996-1297-145819-1-10-20200221.pdf
  • Size : 176,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.