Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVũ, Thị Liên
dc.contributor.authorLèo, Văn Uấn
dc.contributor.authorVi, Thi Ngân
dc.contributor.authorChít, Thạ Vông Pin Kẹo
dc.date.accessioned2023-11-13T03:25:56Z-
dc.date.available2023-11-13T03:25:56Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299769en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15730-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2019 - no.14en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleTHÀNH PHẦN LOÀI THỰC VẬT ĐƯỢC DÂN TỘC LA HA SỬ DỤNG LÀM MEN RƯỢU TẠI HUYỆN MƯỜNG LA, TỈNH SƠN LA = COMPOSITION OF SPECIES ARE USED TO MAKING WINE YEAST BY LA HA ETHNIC MINORITY PEOPLE, IN MUONG LA DISTRICT, SON LA PROVINCEen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 45966-1297-145788-1-10-20200221.pdf
  • Size : 186,37 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.