Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15616
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Tường Vân
dc.date.accessioned2023-11-13T03:23:03Z-
dc.date.available2023-11-13T03:23:03Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299538en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15616-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu qui trình phân lập kaempferol và xác định hàm lượng kaempferol trong các chế phẩm từ lá Bạch quả = Isolation of kaempferol from the leaves of Ginkgo biloba and establishing a quantitative evaluation procedure of Kaempferol in preperations containing Ginkgo biloba extractsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
45191-1141-143117-1-10-20200117.pdf1.04 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.