Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15609
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thương Nhân
dc.contributor.authorMai, Huynh Cang
dc.contributor.authorVõ, Tân Thành
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Vũ
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhan
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Gia Pháp
dc.contributor.authorBạch, Long Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T03:23:00Z-
dc.date.available2023-11-13T03:23:00Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299528en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15609-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến hiệu quả quá trình vi bọc tinh dầu sả dạng bột bằng phương pháp sấy phun = The effect of some technological factors on the efficiency of microencapsulation of lemongrass essential oil by the spray drying methoden
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
45189-1141-143109-1-10-20200117.pdf1.11 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.