Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phú Thương Nhân
dc.contributor.authorMai, Huynh Cang
dc.contributor.authorVõ, Tân Thành
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorNguyễn, Dương Vũ
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhan
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Gia Pháp
dc.contributor.authorBạch, Long Giang
dc.date.accessioned2023-11-13T03:23:00Z-
dc.date.available2023-11-13T03:23:00Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299528en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15608-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thành - 2019 - no.7en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ - Đại học Nguyễn Tất Thànhen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của một số yếu tố công nghệ đến hiệu quả quá trình vi bọc tinh dầu sả dạng bột bằng phương pháp sấy phun = The effect of some technological factors on the efficiency of microencapsulation of lemongrass essential oil by the spray drying methoden
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 45189-1141-143109-1-10-20200117.pdf
  • Size : 1,11 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.