Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15489
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Huế
dc.contributor.authorTrần, Thị Thùy Dung
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Ri
dc.contributor.authorTạ, Thị Thảo
dc.date.accessioned2023-11-13T03:22:22Z-
dc.date.available2023-11-13T03:22:22Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299311en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15489-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh họcen
dc.titleSIMULTANEOUS DETERMINATION OF CAFFEINE, THEOBROMINE, THEOPHYLLINE IN TEA USING ULTRAVIOLET - VISIBLE SPECTROSCOPY COMBINED WITH MULTIVARIATE ANALYSIS = ĐỊNH LƯỢNG ĐỒNG THỜI CAFEIN, THEOBROMIN VÀ THEOPHYLLIN TRONG CHÈ BẰNG PHƯƠNG PHÁP QUANG PHỔ HẤP THỤ PHÂN TỬ (UV/VIS) KẾT HỢP VỚI HỒI QUI ĐA BIẾNen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 45808-625-145305-1-10-20200215.pdf
  • Size : 861,86 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.