Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15472
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Minh
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Khánh
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Đạt
dc.contributor.authorPhạm, Văn Cường
dc.contributor.authorNguyễn, Hải Đăng
dc.date.accessioned2023-11-13T03:22:16Z-
dc.date.available2023-11-13T03:22:16Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=299248en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15472-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh học - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Phân tích Hóa, Lý và Sinh họcen
dc.titleĐỊNH LƯỢNG CURCUMINOID TRONG MỘT SỐ SẢN PHẨM THỰC PHẨM CHỨC NĂNG BẰNG PHƯƠNG PHÁP SẮC KÝ LỎNG HIỆU NĂNG CAO (HPLC)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
45799-625-145269-1-10-20200215.pdf896.04 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.