Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15033
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Lân Hùng Sơn
dc.date.accessioned2023-11-13T03:13:12Z-
dc.date.available2023-11-13T03:13:12Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298156en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15033-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Nam - 2019 - no.9Aen
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ Việt Namen
dc.titleMột số định hướng góp phần đưa yến sào trở thành sản phẩm quốc gia có uy tín.en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 44254-469-139709-1-10-20191213.pdf
  • Size : 536,66 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.