Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hưng Thủy
dc.date.accessioned2023-11-13T03:13:09Z-
dc.date.available2023-11-13T03:13:09Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=298139en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/15025-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleTÁC ĐỘNG CỦA TỶ LỆ BUTYLACRYLATE/STYRENE TRONG POLYMER LÕI ĐẾN NHỰA NHŨ TƯƠNG STYRENE-ACRYLIC VỚI CẤU TRÚC LÕI–VỎ = EFFECT OF IN-CORE BUTYLACRYLATE/STYRENE MASS RATIOS TO CORE-SHELL BASED STYRENE-ACRYLIC LATEXen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42883-1465-135751-1-10-20191010.pdf
  • Size : 760,94 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.