Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14947
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thành Luân
dc.contributor.authorLường, Thị Hiếu
dc.contributor.authorCao, Nguyễn Khánh Linh
dc.date.accessioned2023-11-13T03:12:45Z-
dc.date.available2023-11-13T03:12:45Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297977en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14947-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleNGHIÊN CỨU VÀ ỨNG DỤNG KỸ THUẬT MULTIPLEX PCR TRONG PHÁT HIỆN VI KHUẨN Salmonella sp. VÀ Staphylococcus aureus GÂY NGỘ ĐỘC THỰC PHẨM = STUDY OF MOLECULAR IDENTIFICATION USING MULTIPLEX PCR IN Salmonella sp. & Staphylococcus aureus DIAGNOSTICS CAUSING FOOD POISONING DISEASESen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42856-1465-135650-1-10-20191010.pdf
  • Size : 1,25 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.