Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14944
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTran, Nguyen An Sa
dc.contributor.authorNguyen, Van Muoi Mot
dc.contributor.authorNguyen, Tri Thuc
dc.contributor.authorNguyen, Thi Diem Thu
dc.date.accessioned2023-11-13T03:12:44Z-
dc.date.available2023-11-13T03:12:44Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297972en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14944-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.1en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titlePHÂN TÍCH THÀNH PHẦN TINH DẦU CỦ NÉN (Allium schoenoprasum L.) ĐƯỢC TRỒNG Ở QUẢNG TRỊ BẰNG PHƯƠNG PHÁP GC/MS-TOF = GC/MS-TOF ANALYSIS OF ESSENTIAL OIL COMPOSITION OF THE Allium schoenoprasum L. BULBS CULTIVATED FROM QUANG TRI - VIETNAMen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 42855-1465-135646-1-10-20191010.pdf
  • Size : 1,03 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.