Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Uyên Mẫn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Tuyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Kim Yến
dc.contributor.authorLý, Hoàng Giáp
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hùng
dc.date.accessioned2023-11-13T03:03:35Z-
dc.date.available2023-11-13T03:03:35Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297511en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14648-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Thủ Dầu Một - 2019 - no.42en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Thủ Dầu Mộten
dc.titleNGHIÊN CỨU TẬN DỤNG CÙI TRÁI CHANH DÂY ĐỂ NUÔI CẤY VI SINH VẬT THU NHẬN CHẾ PHẨM PECTINASEen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : 43702-529-138146-1-10-20191203.pdf
  • Size : 666,79 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.