Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14431
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVăn, Tấn Lượng
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Minh Đoàn
dc.contributor.authorTrần, Hoàn
dc.date.accessioned2023-11-13T03:02:33Z-
dc.date.available2023-11-13T03:02:33Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=297203en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/14431-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩm - 2019 - no.2en
dc.subjectTạp chí Khoa học Công nghệ và Thực phẩmen
dc.titleỨNG DỤNG GIẢI THUẬT PSO ĐỂ TỐI ƯU HÓA CÁC THÔNG SỐ BỘ ĐIỀU KHIỂN TRONG HỆ THỐNG BỘ NGHỊCH LƯU ĐỘC LẬP.en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
42708-1465-135187-1-10-20190927.pdf1.2 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.